Ruby on Rails en/ of linux developer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Experis
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 08-05-2013
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Alkmaar te zoeken

Algemene omschrijving

Voor de afdeling die zich bezig houdt met het ontwikkelen van innovatieve tijdregistratiesystemen zijn wij op zoek naar een Software Developer.

Het betreft een innovatief online-systeem dat volledig is gebaseerd op standaard internettechnieken zoals: HTML, CSS en Javascript. Als software developer werk je voornamelijk met Ruby, maar ook met Java en C.

Gestelde eisen

- afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van ICT of daaraan gelieerd

- algemene ervaring met het programmeren in object georiënteerde ontwikkelomgevingen

- ervaring met Ruby on Rails en eventueel Java en C

- om kunnen gaan met veel zelfstandigheid

- innovatief

Uren

40

Salaris

3200

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Het is een groeiend bedrijf met ambitieuze doelstellingen en een informele werksfeer. Er liggen voor jou genoeg uitdagingen om op te pakken en je krijgt de vrijheid om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen. Het team bestaat uit enthousiaste collega’s die vanuit hun passie werken.

Z hebben een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en er zijn goede opleidingsmogelijkheden.

 Sollicitatieprocedure

Locatie: Enschede

Is jouw interesse voor deze functie gewekt? Graag ontvangen we jouw CV en Motivatie. Of neem direct contact op met Joseph Youssef van Experis in Amsterdam. +31207184 634, joseph.youssef@experis.nl

Experis is het grootste IT gespecialiseerde werving en selectiebureau van Europa als specialist van de Manpower group verzorgen wij de carrièrestap van meer dan 10,000 talenten per jaar!

Informatie over Experis

Als Ruby on Rails en/ of linux developer maak je deel uit van een enthousiast, flexibel en resultaatgericht team.De cultuur bij onze opdrachtgever is het beste te typeren met de woorden: ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en innovativiteit.Iedere werknemer is als het ware een ondernemer die op basis van zijn/haar eigen specifieke expertise , werkervaring en verantwoordelijkheid werkzaamheden naar zich toetrekt.

Experis
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Mechanical engineer (startersfunctie)

  Vandaag geplaatst door Luba Uitzendbureau

  Als engineer ben je verantwoordelijk voor het construeren/ontwerpen en voorbereiden van gereedschappen, stempels, machines en eigen producten. In samenwerking met de verkopers ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van een plan naar samenstelling en vervolgens naar het tekenen van onderdelen. Je gaat schetsen beoordelen en tekeningen van de klant op de haalbaarheid van het product. Eventueel uitbesteden van berekeningen, het wijzigen van tekeningen. Alsmede het overleg plegen met klanten...

  Luba Uitzendbureau
 • Allround servicemonteur E en W

  Vandaag geplaatst door Experis

  In de functie van allround servicemonteur ga je voor verschillende panden aan de slag. Je pleegt onderhoud en lost storingen aan installaties bij klanten op. Er wordt ook van je verwacht dat je storingsdiensten draait. 

  Experis
 • Constructiebankwerker / lasser

  Vandaag geplaatst door Luba Uitzendbureau

  Het lassen van stalen constructies, dit is voornamelijk MAG lassen. Je gaat constructies lassen die variëeren van 20 tot 80 cm lang. Naast het lassen krijg je te maken met werkzaamheden zoals zagen, slijpen, hechten, samenbouwen en monteren.Werktijden van 07:00 uur en 16:00 uur. Het salaris is rond de € 2000,- bruto per maand.

  Luba Uitzendbureau
 • Technisch Schrijver

  Vandaag geplaatst door Opdrachtgever van Experis (landelijk)

  Je bent verantwoordelijk voor het opzetten/ schrijven van technische handleidingen en processen voor onder andere installaties/ machinebouw/ automotive etc.  

  Experis
 • BIM-Modelleur

  Gisteren geplaatst door Experis

  De technicus werkt zelfstandig maar wel in teamverband aan ontwerpen van werktuigkundige installaties in en rond gebouwen. Dit betreft het maken van berekeningen, tekstueel omschrijven en het uitwerken van het ontwerp. Dit laatste gebeurt bijna altijd in Revit/BIM. Afstemmen van werkzaamheden in een BIM-omgeving behoort nadrukkelijk tot de functie.  

  Experis

AlkmaarVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Alkmaar

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 214
 • Aantal bedrijven: 48
 • Aantal CV's: 237