Ruby on Rails en/ of linux developer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Experis
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 03-02-2013
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Alkmaar te zoeken

Algemene omschrijving

Voor de afdeling die zich bezig houdt met het ontwikkelen van innovatieve tijdregistratiesystemen zijn wij op zoek naar een Software Developer.

Het betreft een innovatief online-systeem dat volledig is gebaseerd op standaard internettechnieken zoals: HTML, CSS en Javascript. Als software developer werk je voornamelijk met Ruby, maar ook met Java en C.

Gestelde eisen

- afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van ICT of daaraan gelieerd

- algemene ervaring met het programmeren in object georiënteerde ontwikkelomgevingen

- ervaring met Ruby on Rails en eventueel Java en C

- om kunnen gaan met veel zelfstandigheid

- innovatief

Uren

40

Salaris

3200

Meer informatie

Locatie: Enschede

Is jouw interesse voor deze functie gewekt? Graag ontvangen we jouw CV en Motivatie. Of neem direct contact op met Joseph Youssef van Experis in Amsterdam. +31207184 634, joseph.youssef@experis.nl

Experis is het grootste IT gespecialiseerde werving en selectiebureau van Europa als specialist van de Manpower group verzorgen wij de carrièrestap van meer dan 10,000 talenten per jaar!

Informatie over Experis

Als Ruby on Rails en/ of linux developer maak je deel uit van een enthousiast, flexibel en resultaatgericht team.De cultuur bij onze opdrachtgever is het beste te typeren met de woorden: ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en innovativiteit.Iedere werknemer is als het ware een ondernemer die op basis van zijn/haar eigen specifieke expertise , werkervaring en verantwoordelijkheid werkzaamheden naar zich toetrekt.

Experis
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Technisch Tekenaar (Inventor)

  Gisteren geplaatst door Unique Hoorn

  Wij zoeken per direct een technisch tekenaar met zeer veel ervaring met Inventor. Het gaat om een aantal projecten waar directe ondersteuning voro nodig is.

  G.us
 • 1e bedrijfswagenmonteur Beverwijk

  Gisteren geplaatst door Unique Hoorn

  n deze functie als bedrijfswagenmonteur ben je allround: je verzorgt onderhoud en reparaties aan bedrijfswagens. Daarnaast zoek je zelfstandig storingen, stel je diagnoses vast en voer je Apk-keuringen uit. Klantcontact is in deze functie ook erg belangrijk.

  G.us
 • Technisch Applicatiebeheerder

  Eergisteren geplaatst door Cofely

  Als Technisch Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat specifieke bedrijfsapplicaties naar behoren werken en ingericht worden/zijn/blijven. Je geeft daarbij ondersteuning aan gebruikers, bent linking-pin naar key-users en zorgt dat de documentatie van de applicatie up-to-date blijft. Je signaleert, analyseert en rapporteert verbetermogelijkheden, performance en dataconsistentie binnen de beheerde applicaties. Je werkt nauw samen met de Functioneel Applicatiebeheerder. Kortom; een zeer...

  Cofely / GDF SUEZ
 • Field Support Engineer

  Eergisteren geplaatst door Experis

  Als Field Support Engineer ben je onsite verantwoordelijk voor de gebruikersondersteuning. Je bent verantwoordelijk voor de configuratie, in –en uitspoelen van laptops, repareren van desktops en tablets.Voor deze rol heb je goede technische skills nodig.Werkzaamheden:Het opvangen en registreren van incidenten in TOPdesk;Het uitvoeren van Changes;De coördinatie tussen de eindgebruiker en het management;Het nakomen van SLA’s;Je bent continue bezig met het optimaliseren en professionaliseren van...

  Experis
 • Mendix Developer

  Eergisteren geplaatst door Opdrachtgever van Experis

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Mendix Developer in de omgeving van Rotterdam.Je bent verantwoordelijk  voor het ontwikkelen van nieuwe Enterprise Service Bus toepassingen. Je gaat toepassingen onderhouden en verbeteren. Daarnaast test je producten. Verder  vertaal je functionele requirements naar softwarematige oplossingen en houd je de documentatie bij. Je zal ondersteuning verlenen aan 1e lijn gebruikers.

  Experis

AlkmaarVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Alkmaar

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 233
 • Aantal bedrijven: 43
 • Aantal CV's: 255