Ruby on Rails en/ of linux developer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Experis
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 03-02-2013
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Alkmaar te zoeken

Algemene omschrijving

Voor de afdeling die zich bezig houdt met het ontwikkelen van innovatieve tijdregistratiesystemen zijn wij op zoek naar een Software Developer.

Het betreft een innovatief online-systeem dat volledig is gebaseerd op standaard internettechnieken zoals: HTML, CSS en Javascript. Als software developer werk je voornamelijk met Ruby, maar ook met Java en C.

Gestelde eisen

- afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van ICT of daaraan gelieerd

- algemene ervaring met het programmeren in object georiënteerde ontwikkelomgevingen

- ervaring met Ruby on Rails en eventueel Java en C

- om kunnen gaan met veel zelfstandigheid

- innovatief

Uren

40

Salaris

3200

Meer informatie

Locatie: Enschede

Is jouw interesse voor deze functie gewekt? Graag ontvangen we jouw CV en Motivatie. Of neem direct contact op met Joseph Youssef van Experis in Amsterdam. +31207184 634, joseph.youssef@experis.nl

Experis is het grootste IT gespecialiseerde werving en selectiebureau van Europa als specialist van de Manpower group verzorgen wij de carrièrestap van meer dan 10,000 talenten per jaar!

Informatie over Experis

Als Ruby on Rails en/ of linux developer maak je deel uit van een enthousiast, flexibel en resultaatgericht team.De cultuur bij onze opdrachtgever is het beste te typeren met de woorden: ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en innovativiteit.Iedere werknemer is als het ware een ondernemer die op basis van zijn/haar eigen specifieke expertise , werkervaring en verantwoordelijkheid werkzaamheden naar zich toetrekt.

Experis
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Allround fietstechnicus

  Gisteren geplaatst door Bikeflex

  Ben jij een ervaren allround fietstechnicus, ben jij per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Venray?

  Maintec
 • 1e lijns customer support medewerker

  Eergisteren geplaatst door Unique Hoorn

  Als 1e lijns customer support medewerker ben je zowel per telefoon als per e-mail het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Jij analyseert, registreert en beantwoordt alle vragen. Alle incidenten los je op of wijs je toe aan de 2e lijn medewerker binnen de afgesproken tijdlijnen. Na een incident houdt je de status in de gaten en registreert deze in het systeem.

  G.us
 • Ervaren allround monteur

  Eergisteren geplaatst door Bikeflex

  Wij zijn op zoek naar een ervaren allround monteur. Je zult het onderhoud en servicebeurten van alle soorten fietsen uitvoeren. I.v.m. de zomertijd starten de werkdagen om 07.45 / 08.00 uur. Het betreft een tijdelijke functie van augustus tot eind september. Bij goed functioneren, zijn er mogelijkheden voor langere tijd.

  Maintec
 • Cloud Compute Sales/Systems Engineer

  Eergisteren geplaatst door Experis

  Dit is een functie binnen BT ‘s Sales Engineering organisatie en we geven je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot Cloud Compute Sales/Systems Engineer als specialist in het BT Cloud Compute portfolio.Samen met je collega’s word je verantwoordelijk voor het vertalen van de door onze klanten gestelde eisen en wensen naar Enterprise-Class Datacenter Services. Je werkt nauw samen met de Technical Design Authorities in het team en je zorgt voor de detaillering en uitwerking van het high level...

  Experis
 • Vacature machine operator te Breda

  Toegevoegd op 28-07-2014 door Start People Techniek Eindhoven

  Je werkt op de afdeling bereiding Optimaal laten functioneren van de machines Instellen en ombouwen van de machines Oplossen van storingen Waarborgen van de kwaliteit van het product

  G.us

AlkmaarVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Alkmaar

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 216
 • Aantal bedrijven: 53
 • Aantal CV's: 222