Indoor Carwash Alkmaar BV

Alkmaar, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Indoor Carwash Alkmaar BV

Indoor Carwash Alkmaar BV Indoor Carwash is al 25 jaar lang een professionele dienstverlener binnen de autogas branche. Ooit begonnen als familiebedrijf zijn wij nu uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders voor het wassen van auto’s. Het familiebedrijf blijft centraal want hierdoor kunnen wij de klant een warm welkom geven.

De sleutel van ons bedrijf is het combineren van de nieuwste technieken, samen met het juiste personeel. Door deze combinatie kunnen we een perfecte kwaliteit en veiligheid bieden voor het wassen van auto’s. De klantervaring staat hierbij centraal, ons bedrijf streeft naar 100% tevredenheid. Hierdoor willen wij ons onderscheiden van de concurrentie. Wij bieden de klant een complete ervaring rondom het auto wassen. Het wassen van de auto, maar ook het poetsen behoort tot de mogelijkheden. Gastvrijheid en een persoonlijke benadering staat hierbij voorop. Onze visie is dat elke klant Indoor Carwash beschouwt als dé locatie om je auto te wassen.

Adresgegevens

Indoor Carwash Alkmaar BV
Berenkoog 40a
Alkmaar, Noord-Holland
http://www.indoorcarwash.nl
0251-760048

Geen Vacatures van Indoor Carwash Alkmaar BV

Indoor Carwash Alkmaar BV heeft nog geen vacatures geplaatst.

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank