Eerste monteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Leeuwarden
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Als eerste monteur heb je een technische functie die gericht is op de (de)montage, onderhoud en revisie van breed scala aan (stoomketelverwante) apparatuur en/ of installaties op locatie of in de werkplaats. De werkzaamheden zijn hoofdzakelijk van mechanische aard, maar kunnen tevens van  hydraulische, pneumatische, motorische en/of elektrische aard zijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit leppen, stralen, spuiten en testen. Handelingen op locatie voornamelijk uit vullen en opstoken van de installaties. 

Overige werkzaamheden:

 • Voorbereiden van werkzaamheden;
 • Inspecteren van apparatuur en installaties;
 • Onderdelen en componenten assembleren;
 • Het verrichten van testen;
 • Analyseren en verhelpen van storingen;
 • Vervangen van onderdelen van apparaten en/ of installaties;
 • Aanbrengen van modificaties;
 • Apparaten instellen/ afstellen;
 • Bedrijfsklaar opleveren van installaties na keuringen en inspecties;
 • Rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden;

Gestelde eisen

·        Je bent in het bezit van een afgeronde technische opleiding dat gelijk staat aan MBO niv. 3 of hoger. Je hebt gerelateerde werkervaring als eerste monteur in de metaal. Je bent klantvriendelijk en resultaatgericht. Je bent zelfstandig. Je bent nauwkeurig en stressbestendig. 

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO metaalbewerkingsbedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn! 

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

Indien je werkzaam bent in de buitendienst, dan staat er een auto ter beschikking.

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. Sollicitatieprocedure

Stuur je cv + motivatie naar noordwest@maintec.net of bel ons op 0513 653434

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

Onze opdrachtgever is expert in het leveren van totaaloplossingen voor stoom, zij zorgen ervoor dat complete (stoom)installaties, inclusief leidingen en componenten, optimaal functioneren. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid voorop, en komen deze twee kernwaarden terug in iedere functie binnen de organisatie. 

Maintec Noordwest Nederland
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Full-Time Operator

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar enthousiaste operators. De functie van operator is een veelzijdige functie. Je leert hoe je kleine technisch storingen kunt oplossen. Je geeft daarnaast leiding aan een aantal productielijnen en bewaakt daarbij de kwaliteit van het product. Je werkt in wisseldiensten waarbij je de ene week dagdienst werkt en de andere week nachtdienst. Er wordt ook op zaterdag en op feestdagen geproduceerd.

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime Field Service Engineer

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Zelfstandig installatie en onderhoud uit kunnen voeren; Uitvoering van projecten, het voorbereiden, organiseren en leiding geven bij installatiewerkzaamheden; Telefonische ondersteuning bij installatie, onderhoud en trouble shooting aan installaties; Deelname aan storingsdienst; Structurele vastlegging service calls, analyse van de registraties, rapportage aan de servicemanager

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime Verkoop binnendienst/Commercieel medewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je maakt in opdracht van en samen met de verkoopmanager offertes op voor klanten. De calculaties daarvoor ontvang je van de werkvoorbereider. In overleg met je collega's bepaal je de prijzen en de opmaak van de offerte. Je bent daarnaast werkzaam als klantenbeheerder en zorgt voor een up-to-date klantenportefeuille. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en belt offertes na.

  Olympia Uitzendbureau
 • Monteur brandmeld-, alarminstallaties in Den Helder

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever in Den Helder zoeken wij een Monteur voor het installeren van inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties, toegangssontrolesystemen en camera's.Hiervoor ben je uiteraard ook veelal met elektrotechnische werkzaamheden bezig.Je installeert de diverse systemen en onderhoud ze. Daarnaast los je storingen op.In eerste instantie word je intern opgeleid en werk je samen met collega's. Uiteindelijk zul je zelfstandig op pad gaan naar klanten.

  Olympia Uitzendbureau
 • Project Engineer met grote interesse richting R&D in Den Helder

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In Den Helder we are looking for a Project Engineer with an interest in research & development. Someone who likes to engage in developments in the offshore industry.Main responsibilities:Projects• To compile project specific procedures, engineering and technical specifications, operation/test manuals, maintenance procedures and work instructions where required as part of the project• Implement and organise any approved modifications to the project, ensuring all changes are fully documented...

  Olympia Uitzendbureau

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank