Installatiemonteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Bolsward
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van installatie-, service- en storingswerkzaamheden aan warmwatertoestellen, cv- en combiketels en andere technische apparaten. Je bent verantwoordelijk voor dak- en zinkwerk, het aanleggen van sanitair, waterleidingen en alle voorkomende W- werkzaamheden. In deze functie heb je ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van elektrotechnische werkzaamheden., dit eventueel met relevante opleidingen en/of cursussen. 

Gestelde eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij: 
• een afgeronde opleiding Installatietechniek
• zelfstandig installeren en onderhoud kunnen plegen en storingen verhelpen
• in het bezit van rijbewijs B en VCA is een pre
• klantvriendelijke, kwaliteitsgerichte en commerciële instelling
• bereidheid tot het werken in storingsdiensten 

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO technisch installatiebedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn met een passende reiskostenvergoeding! Daarnaast heb je bij deze opdrachtgever prima opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. 

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

Indien je werkzaam bent in de buitendienst, dan staat er een auto ter beschikking.

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. Sollicitatieprocedure

Stuur je cv + motivatie naar noordwest@maintec.net of bel ons op 0513-653434.

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

Onze opdrachtgever is al meer dan 50 jaar actief voor onderhoud en installatie van technische installaties en is gevestigd in de omgeving van Bolsward. Binnen de organisatie heerst een prettige werksfeer met een hecht team van vaste monteurs. Veiligheid en milieubewustheid zijn kerntaken die bij deze organisatie hoog in het vaandel staan. 

Maintec Noordwest Nederland
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Full-Time Operator

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar enthousiaste operators. De functie van operator is een veelzijdige functie. Je leert hoe je kleine technisch storingen kunt oplossen. Je geeft daarnaast leiding aan een aantal productielijnen en bewaakt daarbij de kwaliteit van het product. Je werkt in wisseldiensten waarbij je de ene week dagdienst werkt en de andere week nachtdienst. Er wordt ook op zaterdag en op feestdagen geproduceerd.

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime Field Service Engineer

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Zelfstandig installatie en onderhoud uit kunnen voeren; Uitvoering van projecten, het voorbereiden, organiseren en leiding geven bij installatiewerkzaamheden; Telefonische ondersteuning bij installatie, onderhoud en trouble shooting aan installaties; Deelname aan storingsdienst; Structurele vastlegging service calls, analyse van de registraties, rapportage aan de servicemanager

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime Verkoop binnendienst/Commercieel medewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je maakt in opdracht van en samen met de verkoopmanager offertes op voor klanten. De calculaties daarvoor ontvang je van de werkvoorbereider. In overleg met je collega's bepaal je de prijzen en de opmaak van de offerte. Je bent daarnaast werkzaam als klantenbeheerder en zorgt voor een up-to-date klantenportefeuille. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en belt offertes na.

  Olympia Uitzendbureau
 • Monteur brandmeld-, alarminstallaties in Den Helder

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever in Den Helder zoeken wij een Monteur voor het installeren van inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties, toegangssontrolesystemen en camera's.Hiervoor ben je uiteraard ook veelal met elektrotechnische werkzaamheden bezig.Je installeert de diverse systemen en onderhoud ze. Daarnaast los je storingen op.In eerste instantie word je intern opgeleid en werk je samen met collega's. Uiteindelijk zul je zelfstandig op pad gaan naar klanten.

  Olympia Uitzendbureau
 • Project Engineer met grote interesse richting R&D in Den Helder

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In Den Helder we are looking for a Project Engineer with an interest in research & development. Someone who likes to engage in developments in the offshore industry.Main responsibilities:Projects• To compile project specific procedures, engineering and technical specifications, operation/test manuals, maintenance procedures and work instructions where required as part of the project• Implement and organise any approved modifications to the project, ensuring all changes are fully documented...

  Olympia Uitzendbureau

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank