Eerste Autotechnicus met Apk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Je bent in staat zelfstandig het onderhoud en het Apk uit te voeren, diagnose te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, met daarbij het uitvoeren van de daaruit vloeiende reparaties aan verschillende merken voertuigen. Complexe reparaties zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Hiermee laat jij zien dat je oplossingsgericht bent. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Daarnaast ben je bereid om je opgedane kennis te delen met je collega’s in onze werkplaats én op de receptie. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Verder ben je ook bereid om minder gecompliceerde werkzaamheden aan te pakken.

Gestelde eisen

Je bent in het bezit van het diploma eerste autotechnicus. Je hebt ruime ervaring als monteur. Je hebt je Apk papier, of je bent bereidt om deze op korte termijn te halen. Je bent flexibel en hebt geen 8-5 mentaliteit. Je hebt een grote passie voor de autotechniek en neemt zelf het initiatief om je kennis ''up to date te houden''. Je bent zelfstandig en resultaatgericht. 

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn! Daarnaast heb je prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. Sollicitatieprocedure

Interesse? Stuur je cv + motivatie naar noordwest@maintec.net of bel ons op 0513-653434.

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

Onze opdrachtgever onderscheidt zich van andere bedrijven door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering. Deze dealer garage heeft een groot klantenbestand. Daarnaast wordt onze werkplaats gevuld door een grote groep vreemd merk rijders die hun auto aan ons toevertrouwen voor onderhoud en reparatie. Het bedrijf telt 10 medewerkers. De werkplaats bestaat uit 3 ervaren monteurs, aangevuld door een allround medewerker en een zaterdagkracht/stagiair. Binnen het bedrijf hangt dagelijks een goede sfeer, waarin hard werken en plezier in het werk centraal staat.

Maintec Noordwest Nederland
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Service adviseur dealerbedrijf regio Purmerend

  Toegevoegd op 14-02-2018 door Maintec Automotive

  Vanwege groeiend werkaanbod komen wij voor onze opdrachtgever graag spoedig in contact met een gedreven en gastvrije Service adviseur met passie voor het vak! In deze brede en verantwoordelijke functie ben je de “linking pin” tussen de klant en de werkplaats. Je bent een ambassadeur voor het bedrijf en medeverantwoordelijk voor de servicegraad en de tevredenheid van de klant. Je verzorgt in samenwerking met je collega’s de planning, facturatie en ROB toestemmingen. Je teamfocus ligt op het...

  Maintec
 • Service adviseur Premium (Autoline)

  Toegevoegd op 14-02-2018 door Maintec Automotive

  In deze brede en verantwoordelijke functie ben jij de communicatief sterke spil tussen de relaties van onze opdrachtgever en de werkplaats. Je bent eerste aanspreekpunt en in hoge mate bepalend voor onder meer de servicegraad van de organisatie en een optimale bezetting van de werkplaats. Je kunt o.a. de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden verwachten:• Ontvangen en adviseren van klanten omtrent alle onderhoud en reparatie.• Afspraken maken met de klant over de werkzaamheden,...

  Maintec

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank