Eerste Autotechnicus met Apk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Eerste Autotechnicus, Alkmaar

  Toegevoegd op 07-12-2018 door Consolid

  Een technicus die wil meewerken aan ontwikkeling en in het bezit is van: Autotechnicus- papieren, APK papieren of bereid deze op korte termijn te behalen, Rijbewijs B, Woonachtig binnen een straal van 50 km rondom Alkmaar.

  Consolid
 • Bedrijfswagenmonteur

  Toegevoegd op 28-11-2018 door Maintec

  Als bedrijfswagenmonteur houd je je bezig met de volledige onderhoud (van kleine beurtjes tot motorrevisie) aan vrachtwagens en trailers. Je houdt je ook bezig met het opbouwen van nieuwe combinaties. Hierbij houd je rekening met de kwaliteits- en veiligheidseisen voor het transporteren van exceptionele ladingen. Hiervoor krijg je een volledige ingerichte werkplaats tot je beschikking!

  Maintec
 • (Eerste) Autotechnicus

  Toegevoegd op 13-11-2018 door Maintec Noordwest Nederland

  Je bent in staat zelfstandig het onderhoud en de Apk uit te voeren, diagnose te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, met daarbij het uitvoeren van de daaruit vloeiende reparaties aan verschillende merken voertuigen. Complexe reparaties zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Hiermee laat jij zien dat je oplossingsgericht bent. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Daarnaast ben je bereid om je opgedane...

  Maintec
 • Autotechnicus

  Toegevoegd op 30-10-2018 door Maintec Automotive

  Inverband met de toenemende activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij metspoed op zoek naar een 1e of 2e Autotechnicus. Je hebt aantoonbare ervaring opminimaal 2e Autotechnicus niveau en bent direct of op korte termijninzetbaar. Samen met de andere Autotechnici ben je verantwoordelijk voor hetonderhoud en de reparaties aan de personenauto’s. Je gaat in eerste instantieaan de slag op interim basis, bij goed functioneren behoort een contract tot demogelijkheden. Het betreft een fulltime...

  Maintec

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank