(Eerste) Autotechnicus

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Je bent in staat zelfstandig het onderhoud en de Apk uit te voeren, diagnose te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, met daarbij het uitvoeren van de daaruit vloeiende reparaties aan verschillende merken voertuigen. Complexe reparaties zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Hiermee laat jij zien dat je oplossingsgericht bent. Je bent besluitvaardig, maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Daarnaast ben je bereid om je opgedane kennis te delen met je collega’s in onze werkplaats én op de receptie. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Verder ben je ook bereid om minder gecompliceerde werkzaamheden aan te pakken.

Gestelde eisen

Je bent in het bezit van het diploma eerste autotechnicus. Je hebt ruime ervaring als monteur. Je hebt je Apk papier, of je bent bereidt om deze te halen. Je bent flexibel en hebt geen 8-5 mentaliteit. Je hebt een grote passie voor de autotechniek en neemt zelf het initiatief om je kennis ''up to date te houden''. Je bent zelfstandig en resultaatgericht. 

Uren

40

Salaris

2500

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Bij een opdrachtgever die oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je word beloond met een goed salaris (in overeenkomst met leeftijd en ervaring volgens CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf). Je kunt er dus van uit gaan dat de beloning en overige voorwaarden prima in orde zijn! Daarnaast heb je prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Je bouwt pensioen op bij een fonds. Bij Maintec bouw je pensioen op vanaf 26 gewerkte weken via STIPP pensioenfonds. Wanneer je in dienst treed bij onze opdrachtgever krijg je een pensioenaanbod via hun pensioenfonds. 

Bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd. Sollicitatieprocedure

Interesse? Stuur je cv + motivatie naar noordwest@maintec.net of bel ons op 0513-653434.

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

Onze opdrachtgever onderscheidt zich van andere bedrijven door de gemoedelijke sfeer en persoonlijke benadering. Deze dealer garage heeft een groot klantenbestand. Daarnaast wordt onze werkplaats gevuld door een grote groep vreemd merk rijders die hun auto aan ons toevertrouwen voor onderhoud en reparatie. Het bedrijf telt 10 medewerkers. De werkplaats bestaat uit 3 ervaren monteurs, aangevuld door een allround medewerker en een zaterdagkracht/stagiair. Binnen het bedrijf hangt dagelijks een goede sfeer, waarin hard werken en plezier in het werk centraal staat.

Maintec Noordwest Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Autotechnicus

  Toegevoegd op 29-12-2018 door Maintec Automotive

  Inverband met de toenemende activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij metspoed op zoek naar een 1e of 2e Autotechnicus. Je hebt aantoonbare ervaring opminimaal 2e Autotechnicus niveau en bent direct of op korte termijninzetbaar. Samen met de andere Autotechnici ben je verantwoordelijk voor hetonderhoud en de reparaties aan de personenauto’s. Je gaat in eerste instantieaan de slag op interim basis, bij goed functioneren behoort een contract tot demogelijkheden. Het betreft een fulltime...

  Maintec
 • Ervaren 1e of 2e autotechnicus, Den Helder

  Toegevoegd op 21-12-2018 door Consolid

  Als Autotechnicus maak je kennis met alle facetten van de autotechniek. Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoud en reparatie werkzaamheden aan personenwagens. De werkplaatst is voorzien van goede aparatuur en het beste gereedschap. Er heerst een meer dan goede informele werksfeer en ambitieuze werkomgeving waarin ondersteuning en samenwerking centraal staan.

  Consolid
 • Eerste Autotechnicus, Alkmaar

  Toegevoegd op 07-12-2018 door Consolid

  Een technicus die wil meewerken aan ontwikkeling en in het bezit is van: Autotechnicus- papieren, APK papieren of bereid deze op korte termijn te behalen, Rijbewijs B, Woonachtig binnen een straal van 50 km rondom Alkmaar.

  Consolid
 • Bedrijfswagenmonteur

  Toegevoegd op 28-11-2018 door Maintec

  Als bedrijfswagenmonteur houd je je bezig met de volledige onderhoud (van kleine beurten tot motorrevisie) aan vrachtwagens en trailers. Je houdt je ook bezig met het opbouwen van nieuwe combinaties. Hierbij houd je rekening met de kwaliteits- en veiligheidseisen voor het transporteren van exceptionele ladingen. Hiervoor krijg je een volledige ingerichte werkplaats tot je beschikking!

  Maintec

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank