Medewerker Zetterij

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Ens
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als medewerker Zetterij ben je onder andere verantwoordelijk voor het kwalitatief en kwantitatief juist uitvoeren van alle voorkomende bewerkingen (kanten, persen en walsen) op de diverse machines.
Daarnaast zorg je voor de administratieve afhandeling van de bewerkingen. De medewerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is, is sterk klantgericht, houdt zich aan de afspraken/procedures en levert een belangrijke bijdrage aan het goede imago van het bedrijf. De hoofdtaken zijn het zetten/kanten en het daarbinnen zelfstandig schrijven van programma’s op basis van een tekening en klantspecificaties. Tevens behoort het persen en walsen van platen en profielen tot je verantwoordelijkheidsgebied.

Bij gebleken geschiktheid bestaat er zeker de kans om meer de breedte en/of diepte in te gaan binnen de functie. Zo kun je bijvoorbeeld verantwoordelijk worden gemaakt voor het begeleiden van nieuwe medewerkers, mocht dit bij jou passen.

Gestelde eisen

Als Medewerker Zetterij beschik je over de volgende functie-eisen:

- LBO+ technisch  werk- en denkniveau;
- Enige jaren werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
- Goede kennis van buigen;
- Goed tekening kunnen lezen;
- Flexibele instelling.

Uren

36

Salaris

2200 - 2600

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Als Medewerker Zetterij zal je een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf innemen, waarbij een prettige, informele werksfeer met collega’s heerst.
Je komt te werken met de nieuwste machines (modern machinepark) en bepaalt zelf of je in de dagdienst (4x9 uur) of in de twee ploegendienst wilt werken.

Naast een goed salaris (afhankelijk van ervaring tussen de €2122 en €2575 per maand op basis van 36 uur) volgens het eigen loongebouw van onze opdrachtgever (deze is boven CAO) zal je, wanneer je in dienst komt bij onze opdrachtgever, in aanmerking komen voor verscheidene vergoedingen zoals een winstuitkering en een gezondheidsbonus. Ook een passende reiskostenvergoeding maakt er onderdeel van uit. Een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand is standaard.

Onze opdrachtgever biedt ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om diverse vak gerelateerde certificaten en/of opleidingen te volgen.

Bij goed functioneren hoort een vast dienstverband! Laat jij zien dat je uit het juiste metaal bent gesneden, dan zal daar een langdurige verbintenis met dit bedrijf tegenover staan in de vorm van een vast contract.Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct door te klikken op de solliciteer button.
Heb je toch nog vragen over de inhoud van deze vacature? Bel of mail dan met Arnold Keizer op 06-22161885 / arnold.keizer@maintec.net

Informatie over Maintec Noordwest Nederland

Onze opdrachtgever is sinds 1982 een innovatieve producent van systemen en andere metaal gerelateerde producten voor toonaangevende multinationals in de agrarische sector.Het betreft een hecht familiebedrijf met inmiddels 320 vaste medewerkers in dienst, verdeeld over vier disciplines welke er binnen het bedrijf zijn.Voor het onderdeel Staalservice is onze opdrachtgever ter uitbreiding van het huidige team op zoek naar een Medewerker Zetterij.

Maintec Noordwest Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Lasser

  Toegevoegd op 13-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  Als lasser ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het samenstellen en handlassen van halffabricaten (plaatwerk onderdelen/constructies). Overige werkzaamheden kunnen bestaan uit: Robotlassen, Puntlassen, Afbramen en Stralen.Deze werkzaamheden voer je in overleg met de andere collega's op de afdeling volgens een dagplanning uit.

  Maintec
 • Monteur Technische Dienst (5 ploegendienst)

  Toegevoegd op 12-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  Als Monteur Technische Dienst ben je werkzaam in de 5 ploegendienst en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van storings- of geplande onderhoudswerkzaamheden op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied aan productie installaties en utiliteitsvoorzieningen.Het werk bestaat uit alle voorkomende mechanische en elektrotechnische werkzaamheden. Werkzaamheden kunnen bestaan uit meet- en regeltechniek, procesbesturing (hardware en software) en elektronica. Kortom: Het is een...

  Maintec
 • Allround installateur internetdiensten

  Toegevoegd op 11-01-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als Allround installateur internetdiensten zorg je er voor dat de klanten de dienstverlening krijgen die ze besteld hebben. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit Het aansluiten en testen van DSL en glasvezel verbindingen Het aansluiten en testen van VoIP telefoons en telefooncentrales Het aansluiten en testen van computers en serverapparatuur Het aanleggen van bekabeling bij onze klanten Je gaat pas weg als het werkt en hebt bij de installatie nauw overleg met je...

  YoungCapital
 • E-bike Specialist (training)

  Toegevoegd op 07-01-2019 door Maintec Bikeflex

  Hierin zullen we alle moderne uitleesapparatuur op het gebied vanelektrische fietsen behandelen. Denk hierbij aan Bosch, Cortina Ecomo, Shimano Steps DI II, Yamaha, Panasonic,Ion en Emotion. Tevens hebben we de beschikking over een hyper moderne accu-tester welke dekwaliteit en capaciteit kan testen van de verschillende accu's.Daarnaast behandelen we ook het meten met de multimeter om verschillendestoringen uit niet intelligente fietsen te halen.

  Maintec
 • Scheepselektromonteur

  Toegevoegd op 07-01-2019 door Maintec Noordwest Nederland

  Je kunt op verschillende locaties aan de slag komen. Zo kun je werken aan een marine fregat, een onderzeeër of bijvoorbeeld een 'landingsschip' of sleper. In vele gevallen komen deze schepen binnen voor groot onderhoud, aan wal of in een dok. Verouderde systemen worden verwijderd en maken plaats voor totaal nieuwe moderne systemen. Je werkt met een hecht team professionals aan een mooi project en dat kan zeer divers zijn. Niet altijd is documentatie beschikbaar en daarom moet je soms zelf op...

  Maintec

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank