Wees onze Linux held!

Baan gegevens

 • Bedrijf: CareerValue B.V.
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 15-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als ervaren Linux engineer ga je het team Technology Operations versterken.

Je houdt je bezig met het beheren van het CentOS Linux serverpark loadbalancers en de gehele fysieke infrastructuur. Kortom het hele netwerk. Hierbij is het van belang dat bekend bent met het scripten van tools voor monitoring en het verdere beheer.

Daarrnaast zul jij je regelmatig bezig houden met het analyseren van problemen, bedenken van creatieve oplossingen en implementeren en het afhandelen van tickets die van de 2e en 3e lijn af komen.

Het is daarom van belang dat je gericht concrete en uitvoerbare oplossingen biedt en denkt in mogelijkheden. Dit gebeurt zowel in teamverband als zelfstandig.
Als Linux engineer ben je ook bereid tot het draaien van (24/7) bereikbaarheidsdiensten.

Gestelde eisen

Wat wij vragen:
- HBO werk- en denkniveau;
- 2 tot 5 jaar ervaring in de ICT, waarvan minimaal 2 jaar ervaring als beheerder;
- Kennis van beheersmethodieken (ITIL);
- Kennis en ervaring van Linux, Apache en MySQL;
- Kennis en ervaring van VMWare & storage, caching accelerators en control panels;
- Kennis en ervaring van PHP/Java en DELL hardware;
- Kennis en ervaring van AWS en streaming diensten zoals: Icecast en HLS is een (pré).
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels);
- Aantoonbare ervaring in hosting-/serviceprovider (linux/windows).

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over CareerValue B.V.

Wij zijn per direct op zoek naar versterking!Deze organisatie wordt gedreven door passie voor technologie en innovatie. Zij ontwikkelen producten vanuit een interne motivatie. Vanuit deze visie versterken zij topmerken met digitale oplossingen gericht op mobiel en internet voor nationaal en internationale organisaties. Van concept en strategie tot optimalisatie. Met meer dan 120 inspirerende collega’s en alle expertise onder één dak, ontwikkelen zij concrete oplossingen met geweldig resultaat.

CareerValue B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Fullstack Developer voor de gezondheidszorg

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Binnen deze functie kom je te werken binnen PHP en JavaScript. Je werkt aan innovatieve producten waar je technisch zeker wordt uitgedaagd. Zeker gezien de groei die ze hebben zal hier ook in de toekomst genoeg uitdaging liggen op zowel innovatief als technisch vlak. De applicaties die ze bouwen zijn continue op zoek naar vernieuwing, dit door de regelgeving en door klanten die graag de invulling van deze app's anders zien. 

  ICTerGezocht
 • Elixir Developer

  Toegevoegd op 13-09-2019 door Independent Recruiters

  Question: How many programmers does it take to change a light bulb? Answer: None, that's a hardware problem... However, when it's about software problems, you are able to light up the whole building.You'll be part of a team of first-class developer's team who regularly attends events and meetups. They are working on a highly scalable platform with all kinds of challenging problems using the latest technologies like Elixir, Erlang and OTP. As a developer, you are looking for building something...

  Independent Recruiters
 • Full Stack .NET Developer (.NET Core / Azure)

  Toegevoegd op 11-09-2019 door Aatop ICT

  Hi Full Stack .NET Developer! Ben jij op zoek naar een functie en organisatie waar: Je met moderne technieken kunt werken? Je in een unieke omgeving werkt? Pair programming en DevOps heel gewoon is? Jouw bugfix binnen een half uur live staat? De meeste Azure SQL databases draaien? Je als persoon centraal staat?Mooi, dan is dit de functie waarnaar je op zoek bent. Als Full Stack .NET Developer kom je terecht in een team van meerdere software ontwikkelaars en ga je werken aan de ...

  ICTerGezocht
 • Software Tester (Alkmaar, Testautomatisering)

  Toegevoegd op 11-09-2019 door Aatop ICT

  Hi Software Tester! Ben jij op zoek naar een functie en organisatie waar: Je met moderne technieken kunt werken? Je in een unieke omgeving werkt? Je helemaal lost kunt met testautomatisering, Postman en Selenium? Je onderdeel bent van het development team; Test Driven Development heel gewoon is; Je als persoon centraal staat?Mooi, dan is dit de functie waarnaar je op zoek bent. Als Software Tester wordt je, net als jouw 6 collega Testers, onderdeel van een Agile development team en test...

  ICTerGezocht
 • BI Specialist met goede Back- en Frontend kwaliteiten!

  Toegevoegd op 03-09-2019 door CareerValue B.V.

  De klanten van deze organisatie hebben behoefte aan management informatie, deze informatie gebruiken ze tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Je spart met relevante stakeholders en achterhaald essentiële informatie om steeds betere functionaliteiten aan de klanten van deze organisatie te kunnen bieden. In deze functie ben je nauw betrokken binnen het gehele BI traject; van informatie analyse, datawarehouse ontwikkeling/beheer tot de bouw van rapportages. Het betreft een zeer veelzijdige...

  ICTerGezocht

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank