Full Stack Developer in de omgeving Alkmaar (fulltime, vaste baan)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Shoppartners BV
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 14-08-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wil jij werken in een snelgroeiende en dynamische e-commerce organisatie, welke goed te bereiken is? Lees dan snel verder!

Wil je ons helpen om onze zelf ontwikkelde IT platform en online winkels te verbeteren om nog hoger in de top-100 van grootste webwinkels te komen.

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde developer die van aanpakken weet.

Ben jij iemand die goed kan functioneren in een klein team, waarbij veel ruimte tot eigen initiatief en ontwikkeling is en wil je meedenken over de toekomst van onze systemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een klein team van developers aan ons zelf ontwikkelde IT platform. De projecten zijn heel erg wisselend en je krijgt zowel met front-end als back-end werkzaamheden te maken. Je zult veel werken met PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript en jQuery.

Na een inwerkperiode kan je zelfstandig werken en ben je verantwoordelijk over de opgeleverde code. Wij zoeken een allround developer, maar er ook is ruimte om je te specialiseren in een bepaalde richting en door te groeien naar Senior of Lead developer.

Gestelde eisen

Wie ben jij?
Wij zoeken een getalenteerde software developer die breed georiënteerd is.
Iemand die kan bijdragen in alle fasen van onze IT projecten; van het idee tot het daadwerkelijk ontwikkelen van het systeem of de functionaliteit.
Daarnaast ben je leergierig en durf je in het verleden gemaakte keuzes te bekritiseren.

In deze functie beschik je over de volgende vaardigheden:
- Je hebt ervaring met PHP/MySQL
- Je hebt ervaring met HTML5, CSS3, Javascript en jQuery
- Je hebt kennis en ervaring met Apache, Linux, JIRA, Bitbucket en GIT
- Je bent analytisch en gestructureerd
- Ervaring met e-commerce is een pre
- Je bent fulltime beschikbaar

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 3.000 - € 3.160 p/m

Informatie over Shoppartners BV

Shoppartners is een onderdeel van Shoppartners BV. Shoppartners is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels hebben we 100 verschillende winkels en ongeveer 60.000 producten op voorraad. We zijn een uniek bedrijf en doen graag iets anders dan de rest. Met ons wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten hebben we een uniek assortiment gecreëerd wat u nergens anders vindt.Dagelijks werken we met ruim 125 enthousiaste collega's en doen we ons uiterste best om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen. En met succes, we staan op positie 101 van de top 200 grootste e-commerce bedrijven (Twinkle 2018).Gezien de explosieve groei in de e-commerce de afgelopen jaar, zullen we het 1e kwartaal van 2021 ons nieuwe pand in Heerhugowaard betrekken. Met 18.000 vierkante meter effectieve werkruimte. Dat is drie keer meer dan de huidige twee magazijnen samen.

Shoppartners BV
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Test (QA) engineer

  Toegevoegd op 13-07-2019 door SQout B.V.

  De cloud, kwaliteitsbewaking, werken in een gevarieerd Scrum team, alles willen weten over nieuwe technologieën, je kent ins en outs van E2E test scenario’s en je kunt goed overweg met Agile en de bijbehorende structuur. Als dit je als muziek in de oren klinkt, lees dan snel verder. Zeker als je ervaring hebt met DevOps.Jouw Scrum team ondersteunt de ontwikkeling van (nieuwe) producten. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van een product, alle functionele en niet-functionele...

  ICTerGezocht
 • Ideale organisatie voor Cloud Consultants!

  Toegevoegd op 04-07-2019 door CareerValue B.V.

  Als Cloud Consultant heb je passie voor de mogelijkheden die de Cloudmarkt biedt en ben je bekend met (pre)sales activiteiten zoals het geven van presentaties of het beantwoorden van RFP’s.Uiteraard sta je open voor de diverse Cloudvraagstukken van klanten. Dat je commercieel bent ingesteld is overduidelijk, daarbij weet je klanten te enthousiasmeren en te motiveren. Dit doe je op natuurlijke wijze, omdat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.Daarnaast vind je het...

  ICTerGezocht

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank