Teamleider autoverhuur, Schiphol

Baan gegevens

  • Bedrijf: Consolid
  • Plaats: Schiphol
  • Plaatsingsdatum: 11-09-2019
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

In de functie als teamleider in de autoverhuur zorg jij voor de dagelijkse aansturing van de Hikers en Wasstraat medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op het service center waar de auto's weer rijklaar worden gemaakt voor de klant.Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit: Het afhandelen van de administratieve taken m.b.t. urenregistratie; Zorgen voor de juiste mix van verschillende klasse auto's in de parkeergarage; Het waarborgen van de kwaliteit van de werkzaamheden; Overleg voeren met de station manager over de te varen koers.

Uren

Zie omschrijving.

Salaris

Marktconform salaris; Een dynamisch werkomgeving; Doorgroeimogelijkheden; Een fulltime functie; 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen o.b.v.. 40 uur; Detachering contract met uren garantie; Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk.

Informatie over Consolid

DE WERELD IS IN BEWEGING Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in vervoer en......
Lees meer over Consolid

Consolid
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank