Gevat, bijdehand en wil je fulltime werken in Alkmaar?

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Flexibele Receptioniste op oproepbasis / parttime

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een zeer flexibele inzetbare Receptioniste op oproepbasis.Je komt te werken binnen een internationale omgeving op Texel. Tijdens vakanties, ziekte en evenementen zal je worden ingezet op de receptie. Vakanties en evenementen zijn ruim van te voren bekend, bij ziektes kan er ad-hoc een beroep op je worden gedaan.Bij onze opdrachtgever werken zij met shiften voor de receptie, je zal of een ochtend (boot 07:30 uur heen/ 12:00 uur terug) of middag...

  Olympia Uitzendbureau
 • Ben jij een geboren verkoper?

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je gaat fulltime bellen met bedrijven om ze te overtuigen dat jij ze kan helpen met de vindbaarheid van het bedrijf op het internet. Je bent enthousiast, houdt van aanpakken en kan op deze manier advertenties verkopen. Ben jij de doorzetter die we zoeken?

  Olympia Uitzendbureau
 • Ben je gevat, bijdehand en wil je werken?

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je belt full-time met behulp van een script met bedrijven om uiteindelijk tot een deal te komen. Je kunt hierbij gebruik maken van humor, enthousiasme maar ook is doorzettingsvermogen erg belangrijk. Jij bent iemand die niet akkoord gaat met een nee en alles is de strijd gooit om toch te verkopen!

  Olympia Uitzendbureau
 • Wil je werken in een callcenter ?

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Bellen! Voor diverse callcenters hier in de regio, van Alkmaar tot Schagen en Heerhugowaard tot Amsterdam. We op zoek naar enthousiaste mensen die geen probleem hebben met het oppakken van de telefoon. Telefonische sales, klantencontact en/of customer care, hele brede projecten dus, maar wel allemaal outbound.

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime klantenservice medewerker

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je komt parttime te werken op de afdeling klantenservice. Je benadert bestaande klanten met een mooie aanbieding. Je hebt een leuk gesprek met de klant en sluit af met je koopvraag. Dit is niet zo’n functie waar je koud belt en de hele dag nee te horen krijgt. De mensen met je contact hebt zijn al klant en/of donateur en zijn dus bekend met het product.

  Olympia Uitzendbureau

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank