Fulltime Leren Dakpannen Leggen in Heerhugowaard?

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Heerhugowaard
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Een vak leren in montage van dak –en gevelbouw

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben je handig en wil je een vaste baan na de bouwvak? Dat kan hier!Je komt te werken in een hecht team en gaat samen met je collega’s aan de slag met projecten in dak –en gevelbouw. Samen met je collega’s stap je ’s ochtends in de bedrijfsauto en gaat op locatie aan de slag. Veel voorkomende werkzaamheden zijn:Beplaten van daken Bekleden/bedekking van gevels Metaalbewerking Montage en afbouwIn het begin ben je een helpende hand maar bij dit bedrijf kan je echt een vak leren en zij...

  Olympia Uitzendbureau
 • Zelfstandig timmerman die plezier haalt uit afwisseling

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Afwisselend timmerwerk en dagelijks met een lach op je gezicht je werk doen. Jij bent een zelfstandig timmerman die plezier haalt uit verschillende projecten; nieuwbouw, renovatie, aanbouw, etc…Je kan bij uitstek dan ook gestructureerd en zelfstandig werken, daarnaast kan je het waarderen dat je collega’s hebt die het spelletje snappen. Er wordt gewerkt in de Noord-kop, in principe hebben ze nu iemand direct nodig maar als het moet kunnen ze ook wachten tot na de bouwvak.Ben je op dit moment...

  Olympia Uitzendbureau
 • Zelfstandig timmerman met oog voor dakconstructies

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Je bent een zelfstandig timmerman met oog voor dakconstructies en je kan nauwkeurig werken. In een klein team timmer je de dakkapel af om in één dag de klus te klaren.In een koppeltje zaag je samen het dak open en wordt middels een telekraan de prefab dakkapel (die op maat in de werkplaats is gemaakt) naar boven gehesen.Samen timmer je de dakkapel af en laat je een tevreden klant achter.

  Olympia Uitzendbureau
 • Aan de slag met kunststof kozijnen.

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Jij bent een ervaren kunststof kozijnen monteur, bekend met werkzaamheden zoals:Zelfstandig of in koppel samenwerken. Inmeten, tillen en correct monteren van kunststof elementen.Na een korte periode via Olympia Heerhugowaard te hebben gewerkt, kun je een vaste aanstelling krijgen dat uiteindelijk leidt tot een contract voor onbepaalde tijd.

  Olympia Uitzendbureau
 • Junior werkvoorbereider

  Toegevoegd op 20-09-2018 door Teqoia Amsterdam

  Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige, communicatieve junior werkvoorbereider. Je draagt actief bij aan een effectieve samenwerking in het team vanuit jouw rol. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies omtrent te nemen maatregelen of verbeteringen voor de realisatie van het project.

  Teqoia

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank