Tekenaar & Projectvoorbereider

Baan gegevens

 • Bedrijf: Derako International B.V.
 • Plaats: 't Zand Nh
 • Plaatsingsdatum: 30-09-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Zelfstandige Tekenaar & Projectvoorbereider

Ben jij technisch onderlegd en ben je een bekwaam tekenaar? Heb je daarnaast affiniteit met architectuur, hout en de bouw? Aarzel dan niet en solliciteer! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandige tekenaar & projectvoorbereider voor onze locatie in ’t Zand, Noord-Holland.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het technisch tekenen en uitwerken van onze projecten. Dit ter voorbereiding voor de productie, waarbij onze plafond, wand- en gevelsystemen zowel nationaal als internationaal worden geleverd.

De tekeningen maak je op basis van de aangeleverde informatie vanuit de verkoopafdeling. Je gaat zelfstandig met de projecten aan de slag waarbij je overlegt met de opdrachtgever en de productie. Hierbij neem je zowel de wensen van de opdrachtgever in acht, maar bewaak je ook de belangen van het productieproces. Je beheert je eigen tekenplanning en geeft doorlooptijden af aan je collega’s.

Het correct opslaan en beheren van het uitgevoerde tekenwerk voor projecten is ook één van de taken die bij deze functie hoort. Hiervoor is een reeds een goede structuur aanwezig.

Tot slot is het de bedoeling dat je na een inwerkperiode en bij voldoende kennis van zaken, ook neventaken opgepakt. Zoals het uitvoeren van tekenwerk voor de marketingafdeling, het opzetten en beheren van een bibliotheek met standaard tekeningen en technisch informatie.

Automatisering met Revit
Voor de uitvoering van het tekenwerk wordt gebruik gemaakt van Revit. In dit programma hebben wij het afgelopen jaar een hoge mate van automatisering doorgevoerd. Hierdoor zijn repeterende werkzaamheden snel uit te voeren. Maar bij deze ontwikkeling staat het niet stil. In samenwerking met onze externe partij worden de mogelijkheden verder uitgebouwd. Uiteraard maak je deel uit van het ontwikkelingsproces en kan je hier jouw toegevoegde waarde leveren.

Gestelde eisen

Jouw vaardigheden:

• Je hebt een aantoonbaar brede technische kennis en inzicht.
• Je hebt meerdere jaren ervaring als technisch tekenaar.
• Je werkt accuraat, kunt goed plannen en werkt georganiseerd.
• In het dagelijks contact ben je flexibel en communicatief vaardig.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

De succesfactoren:

• MBO+ werk- en denkniveau, met een technische opleiding.
• Bij voorkeur een houtverwerkende achtergrond.
• Goede beheersing van Revit is een vereiste.
• Verantwoordelijkheidsgevoel en een praktijkgerichte instelling.

Uren

40

Meer informatie

 
Wij bieden je:
• Een afwisselende, uitdagende fulltime functie met verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en korting op de zorgverzekering.
• Een leuk en gedreven team
• Een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is!

Derako BV
Derako International BV is producent en leverancier van massief houten systemen voor plafond, wand en gevel. Het bedrijf werkt projectmatig met een productieproces van grondstof tot gespecificeerd eindproduct. Door innovatie en jarenlange ervaring, op zowel nationaal als internationaal gebied, levert Derako op maat gemaakte architectuuroplossingen met budgettaire flexibiliteit, waarbij productkwaliteit voorop staat. Vanaf oriëntatie tot en met de uiteindelijke installatie biedt Derako volledige ondersteuning.

Solliciteren?
Herken jij je in het bovenstaande functieprofiel? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Een sollicitatie met CV, kan gericht worden aan de heer Peter van Laar. Verzenden kan uitsluitend per e-mail naar vacature@derako.com.


Informatie over Derako International B.V.

Derako International BV is producent en leverancier van massief houten systemen voor plafond, wand en gevel. Het bedrijf werkt projectmatig met een productieproces van grondstof tot gespecificeerd eindproduct. Door innovatie en jarenlange ervaring, op zowel nationaal als internationaal gebied, levert Derako op maat gemaakte architectuuroplossingen met budgettaire flexibiliteit, waarbij productkwaliteit voorop staat. Vanaf oriƫntatie tot en met de uiteindelijke installatie biedt Derako volledige ondersteuning.

Derako International B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Technische accountmanager Export

  Toegevoegd op 24-11-2020 door Derako International B.V.

    Ben jij commercieel gedreven en heb je affiniteit met internationaal zaken doen, architectuur, hout en de bouw? Ter versterking van ons team zijn wij bij Derako op zoek naar een technische accountmanager export voor onze locatie in ’t Zand, Noord-Holland. Hoe zien je werkzaamheden eruit? Het is een afwisselende functie waarin je dagelijks met onze Europese wederverkopers en dealers in contact bent. Het doel is om uiteindelijke een commercieel interessante deal te sluiten. Je...

  Bind HR Solutions

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank