CNC draadvonker / Senior CNC Frezer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Weber Machinebouw
 • Plaats: Zwaag
 • Plaatsingsdatum: 25-03-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Wij zijn per direct op zoek naar een CNC draadvonker om ons huidige team uit te breiden. Weber is van oorsprong een gereedschap- en stempelmakerij en heeft zich daarnaast steeds verder ontwikkeld op het gebied van complexe machinebouw. Heb jij ervaring met een draadvonk machine of heb jij ervaring als frezer en/of draaier en wil jij graag een leuke nieuwe uitdaging, lees dan snel verder..

In het kort
Als draadvonker ben je gericht op het instellen, bedienen en programmeren van een draadvonkmachine. Het betreft vaak enkelstuks of kleinere series, zowel kleinere als grote en zware producten. Ongeveer 80% van je werktijd gaat bestaan uit draadvonken.

De overig 20% van je werkzaamheden zou zijn op de CNC freesafdeling. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met zijn/haar kennis de CNC freesafdeling naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Functietaken:
• Het bewerken van producten aan de hand van tekeningen en werkinstructies.
• Het zelfstandig maken van CNC programma’s (d.m.v. Esprit).
• Het plaatsen van werkstukken en instellen van de machine
• Het bepalen van de productievolgorde met als doel het aantal spiluren te optimaliseren
• Het zelfstandig tussentijds controleren van de producten aan de hand van de tekeningen. 90% van de onderdelen zijn enkelstuks en moeten voldoen aan een hoge nauwkeurigheid.
• Eindcontrole aan de hand van de tekeningen
• Aandragen van verbeteringen.
• Helpen om de CNC freesafdeling naar een hoger niveau te tillen.

Gestelde eisen

 
Jij…
• Bent nauwkeurig en kan zelfstandig werken, accuratesse is vereist.
• Je hebt minimaal MBO niveau.
• Het liefst enige jaren ervaring in verspanende processen (vonken of andere CNC verspanend proces, zoals frezen, draaien). Ook niet vonkerverspaners zijn vrij om te solliciteren, opleiden is voor ons geen probleem.

Uren

Meer informatie

 
Weber biedt!
• 38 vrije dagen bij een werkweek van 40 uur.
• Een omgeving met een ongelofelijke diversiteit aan technieken.
• Een nuchtere en familiaire bedrijfscultuur.

Informatie over Weber Machinebouw

Weber Machinebouw heeft zich de afgelopen 60 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van klantspecifieke machines en productielijnen. We maken ons sterk voor het behoud van productie in Nederland. Dit door bedrijven te helpen om slimmer, efficiënter en sneller te werken én daarmee de kosten van het produceren zo laag mogelijk houden.

Naast onze basis in de ponstechniek zijn de afgelopen decennia machines op het gebied van boren, frezen en zagen een belangrijk deel van de dagelijkse activiteiten geworden. Daarnaast ontwikkelen we maatwerk pick-and-place units, die veelal in onze machines worden toegepast, en zijn we system integrator van Yaskawa Motoman robots.

Weber Machinebouw
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Calculator / Werkvoorbereider

  Gisteren geplaatst door Groot Project Afbouw

    We're hiring! Wij zoeken een calculator, een werkvoorbereider. Iemand die smult van de theorie maar ook verstand heeft van de praktijk. Iemand die efficiënt is en nauwkeurig werkt, een teamplayer en een iemand die zelfstandig kan werken. Zij/hij is gesteld op kwaliteit en is bereid hierin te investeren met het team. Uitvoeren en ontwikkelen gaan hand in hand in deze functie. Kortom; we zoeken een alleskunner. Dit zijn wij Groot Project Afbouw helpt aannemers projecten...

  Bind HR Solutions
 • Calculator / Werkvoorbereider

  Gisteren geplaatst door Groot Project Afbouw

    We're hiring! Wij zoeken een calculator, een werkvoorbereider. Iemand die smult van de theorie maar ook verstand heeft van de praktijk. Iemand die efficiënt is en nauwkeurig werkt, een teamplayer en een iemand die zelfstandig kan werken. Zij/hij is gesteld op kwaliteit en is bereid hierin te investeren met het team. Uitvoeren en ontwikkelen gaan hand in hand in deze functie. Kortom; we zoeken een alleskunner. Dit zijn wij Groot Project Afbouw helpt aannemers...

  Bind HR Solutions
 • Werkvoorbereider / Tekenaar

  Toegevoegd op 03-05-2021 door Beuker Special Projects

    Over Beuker Special Projects Beuker SP is sterk in kunststof maatwerk. Het levert kunststof leidingsystemen en ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen in kunststof. Onze klanten zijn veelal aannemers in de infra, overheden, ingenieursbureaus en afnemers in de industrie. Daarnaast is Beuker SP continu bezig met innovaties, bijvoorbeeld de productie van PE werkboten. Beuker SP is gevestigd in Opmeer, dit is tevens de standplaats van de functie. Beuker...

  Bind HR Solutions
 • Allround mechanisch medewerker

  Toegevoegd op 20-04-2021 door Polychromal

    Ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde job? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk? Kom dan ook werken bij Polychromal! Wat ga je doen? Wij zoeken een allround medewerker op onze mechanische afdeling. De werkzaamheden bestaan uit cnc frezen, cnc laseren, programmeren van de machines, handmatige mechanische bewerkingen en monteren/assembleren. De producten zijn veelal van aluminium al dan niet gecombineerd met andere...

  Bind HR Solutions
 • Technicus montage flatbed printers

  Toegevoegd op 20-04-2021 door Polychromal

    Ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde job? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk? Kom dan ook werken bij Polychromal! Wat ga je doen? Wij zoeken een Technicus montage flatbed printers die door ons (verder)opgeleid wordt! Wij bieden je een stap waarin jouw gedrevenheid, zelfstandigheid en passie voor techniek volledig tot zijn recht komt. Als Technicus montage flatbed printers ben je zelf verantwoordelijk voor de...

  Bind HR Solutions

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank