Commercieel Operationeel Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 07-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Commercieel Operationeel Manager gezocht voor AB Flexkracht.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en de volgende stap in je carrière? Wil jij niet alleen de business maar ook de mensen in je team laten groeien? Dan is AB Flexkracht op zoek naar jou!

Commercieel Operationeel Manager gezocht voor AB Flexkracht.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en de volgende stap in je carrière? Wil jij niet alleen de business maar ook de mensen in je team laten groeien? Dan is AB Flexkracht op zoek naar jou!

Als Commercieel Operationeel Manager (directielid) bij AB Flexkracht werk je in de breedte van de organisatie. Jij zorgt dat er afstemming en communicatie plaatsvindt tussen de commercie aan de ene kant en de operationele bedrijfsvoering aan de andere kant van de organisatie.

In deze functie ben je onderdeel van de vierhoofdige directie van AB Flexkracht. Gezamenlijk hebben jullie de dagelijkse leiding over de coöperatie en de ondernemingen die daaraan verbonden zijn. Ook nemen jullie beslissingen over alle operationele zaken die het bestuur van de coöperatie heeft opgesteld. De directeur is hier in eindverantwoordelijk.

Je maakt samen met de directie plannen om de groei die de afgelopen jaren is ingezet voort te zetten. Dit doe je aan de hand van doelstellingen uit het AB Flexkracht businessplan. Deze doelstellingen monitor en behaal je aan de hand van KPI'S. Jij bent eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten waarmee AB Flexkracht business genereert om het marktaandeel in de groene sector in de regio verder vergroten.

Jij wilt niet alleen het bedrijf laten groeien maar ook de mensen! Jij zet mensen in hun kracht. Jij coacht ca 20 medewerkers in o.a.: sales, recruitment, planning/facilitair, customer care en de technische dienst.

Samen met het Sales en Recruitment team bouw je aan een sterk netwerk van leden/klanten en kandidaten die je succesvol met elkaar verbindt. Je onderhoudt veelvuldig zelf contact met de top 20 van onze leden/klanten. Op basis van jouw rapportages en analyses adviseer je niet alleen de klant, maar maak je ook de vertaalslag naar jouw team en de rest van de organisatie.

Kortom, een uitdagende, diverse rol!

 • Uitdagende en diverse functie;
 • Een marktconform salaris in een 4 wekelijkse verloning;
 • Een pensioenregeling via Bedrijfspensioenfonds voor de Landbouw;
 • Leaseauto of een ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • Deelname aan Fit & Vitaal programma met o.a. vergoeding voor sporten;
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Deelname aan leiderschapsprogramma voor directieleden.

Gestelde eisen

Als Commercieel Operationeel Manager voldoe jij aan de volgende criteria: * Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau; * Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in de uitzendbranche of vergelijkbare organisatie; * Affiniteit met coaching en de agrarische sector; * Pro-actief ingesteld; * Ervaring met P&L verantwoordelijkheid; * Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een uur reizen van Rijsenhout.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Vergunningverlener WABO

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Als Vergunningverlener WABO sta jij graag centraal in de besluitvorming omtrent de bouwplannen!Jij bent als Vergunningverlener WABO de regisseur van vergunningsprocessen met betrekking tot de volledige bouw. Jij behandelt aanvragen voor WABO- en andere bouw gerelateerde vergunningen en je toetst reguliere en complexe zaken. Je coördineert het volledige vergunningsproces binnen de geldende termijnen. Je adviseert klanten en daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor burgers, collega's, leiding...

  Maandag®
 • Bouwplantoetser

  Toegevoegd op 21-02-2020 door Maandag® Alkmaar

  Als Bouwplantoetser ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van de vergunningen op het gebied van de bouw. Jij behandelt voor WABO-vergunningen en andere gerelateerde vergunningen. Daarnaast toets je reguliere en complexe zaken. De bouwplannen die je gaat toetsen, worden getoetst op wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, het bouwbesluit en overige relevante wetgeving. Je adviseert klanten en bent daarnaast een aanspreekpunt voor burgers, collega's, leiding en bestuur.Wie past er nog...

  Maandag®
 • Senior Bouwplantoetser

  Toegevoegd op 17-02-2020 door Maandag® Alkmaar

  Voor één van onze gemeentes in de regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een Senior Bouwplantoetser. Jij bent in deze functie grotendeels verantwoordelijk voor het juridische gedeelte, maar houd je ook deels bezig met het technische gedeelte. Jij behandelt aanvragen voor WABO- en andere bouw gerelateerde vergunningen en toetst reguliere en complexe zaken. De bouwplannen die je gaat toetsen, worden getoetst op wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, het bouwbesluit en overige relevante...

  Maandag®
 • Bouwplantoetser

  Toegevoegd op 07-02-2020 door Maandag® Alkmaar

  Jij bent de Bouwplantoetser die complexe zaken tot in de puntjes uitpluist en helemaal eigen maakt! Als Bouwplantoetser ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van de omgevingsvergunningen op het gebied van bouw. Jij behandelt aanvragen voor WABO- en andere bouw gerelateerde vergunningen en toetst reguliere en complexe zaken. De bouwplannen die je gaat toetsen, worden getoetst op wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, het bouwbesluit en overige relevante wetgeving. Je adviseert...

  Maandag®
 • Junior Bouwplantoetser

  Toegevoegd op 06-02-2020 door Maandag® Alkmaar

  Jij bent als junior Bouwplantoetser gek op bouwtekeningen en vindt afwisselende opdrachten een uitdaging! Als junior Bouwplantoetser ben jij het aanspreekpunt voor burgers, architectenbureaus en directe collega's die jij informeert, adviseert en begeleid met betrekking tot de aanvraag van bouwplannen. Jij gaat je bezighouden met het toetsen van vergunningsaanvragen aan onder andere het Bouwbesluit en het bestemmingsplan.  Wat valt er nog meer onder jouw takenpakket? Overzicht houden van alle...

  Maandag®

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank