Projectleider Solar

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 07-09-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ecorus Home is op zoek naar een projectleider met als basis Amsterdam. Duurzame (zonne-)energie is voor Ecorus de enige juiste keuze. Zonne-energie is schoon. Duurzaam. Efficiënt. En toekomstgericht.

Ben jij geïnteresseerd in zonne-energie? Ben jij goed in accountmanagement en procesmanagement? Hou je ervan om de spin in het web te zijn? Dan is dit wellicht wat voor jou; Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan nu!

Wij zijn Ecorus en wij houden van de zon. Dat doen we omdat wij vinden dat we zuiniger om moeten gaan met onze planeet. Dat kan alleen als we duurzame keuzes maken. Wij kiezen voor zonne-energie.

Wij gaan niet voor snelle rendementen, maar willen investeren in onze toekomst. Wij vinden echt dat kiezen voor hernieuwbare energie de enige, juiste keuze is. Als we allemaal kiezen voor zonne-energie hebben we geen fossiele brandstoffen meer nodig. Zonne-energie is schoon. Duurzaam. Efficiënt. En toekomstgericht.

Vanuit onze passie voor de zon, vertellen we een eerlijk en integer verhaal. Daar hoort bij dat we ons aan onze afspraken houden. We beloven geen gouden bergen, maar we beloven wel dat de afgesproken zonnepanelen snel geplaatst worden. Om onze duurzame ambitie waar te kunnen maken, richten we ons op grote stukken grond, bedrijfsdaken of groepen daken.

Met als basis Amsterdam realiseert Ecorus Home zonnepanelen op woningen om duurzame energie op te wekken. Hierbij wordt de samenwerking gezocht met woningcoöperaties. Ecorus Home maakt deze samenwerking bereikbaar door het overnemen van de financiering om het project te laten realiseren.

Als projectleider ben je bezig met de uitvoering en totstandkoming van projecten. Jij bent de spin in het web van de organisatie en daarom ook het aanspreekpunt voor meerdere partijen. Dit kan de klant zijn, maar ook de leverancier of de monteurs. Mede daardoor is accountmanagement, zowel als procesmanagement belangrijk. Als projectleider bij Ecorus krijg je een veelzijdige baan welke perfect is voor ambitieuze kandidaten die graag hun carrière vorm willen geven bij deze innovatieve snelgroeiende organisatie.

Je verantwoordelijkheden o.a. zullen bestaan uit:

 • De totstandkoming en uitvoering van projecten van A tot Z
 • Het managen en standaardiseren van verschillende processen
 • Het contact houden met verschillende partijen, zoals de leveranciers maar ook de woningcoöperaties
 • Intensieve samenwerking met andere collega's om zo tijdig en binnen budget projecten te realiseren.Het is een veelzijdige baan welke perfect is voor ambitieuze kandidaten die graag hun carrière vorm willen geven bij deze innovatieve snelgroeiende organisatie.

Ecorus biedt het volgende;

 • Een fulltime functie die uitdaging biedt en veel verantwoordelijkheid met zich mee brengt.
 • Een collegiaal sociaal en gedreven team.
 • Genoeg ruimte voor reflectie samen met collega's of met verschillende externe partijen.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheid om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen de duurzame energiesector.
 • Een toekomst bij een gezonde, internationale topspeler in de energiemarkt.
 • Op basis van kennis en ervaring zal er een salaris worden bepaald tussen de 3000 en 5000.

Gestelde eisen

Voor de functie van projectleider * Een afgeronde HBO opleiding en technische affiniteit. * Minimaal 5 jaar projectmanagement ervaring. Ervaring in de installatie- of zonne-energie sector is een pré. * Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Engelse als Nederlandse taal. * Een werkinstelling die resultaatgericht en flexibel is, met aandacht voor kwaliteit. * Werken in een bedrijf met een informele sfeer en korte communicatielijnen spreekt jou aan.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Bouwplantoetser

  Gisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Als Bouwplantoetser word jij enthousiast van complexe aanvragen en pak jij uitdagingen graag aan!In jouw rol als Bouwplantoetser ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van de vergunningen op het gebied van de bouw. Jij behandelt WABO-vergunningen en andere gerelateerde vergunningen. Daarnaast toets je reguliere en complexe zaken. De bouwplannen die je gaat toetsen, worden getoetst op wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, het bouwbesluit en overige relevante regelgeving. Daarnaast...

  Maandag®
 • WABO Casemanager

  Gisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Jij staat centraal in het proces rondom de bouwplannen, als WABO-Casemanager.Als WABO-Casemanager ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces en de inhoud van de verschillende omgevingsverzoeken die binnenkomen bij de gemeente. Door jouw deskundigheid en oog voor detail ga jij dit niet uit de weg, maar pak je deze verzoeken juist met beide handen aan. In jouw rol als WABO-Casemanager ben jij: Het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers;De beoordelaar van toetser en de bouwplannen aan de...

  Maandag®
 • Process Engineer

  Toegevoegd op 16-09-2020 door Independent Recruiters

  Als Process Engineer ligt de belangrijkste focus op apparatuur, kwaliteit en capaciteitsverhoging, logistiek en IT. Jouw werk zal ook bestaan uit de ontwikkeling en implementatie van nieuwe innovatieve ideeën voor onderdelen van of volledig nieuwe producten.Verder zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben:Trouble shooting in interne processen of product om te onderzoeken of klachten van klanten gebaseerd zijn op fraudeactiviteiten of schade;Je bent verantwoordelijk voor het beheren van...

  Independent Recruiters
 • Junior Vergunningverlener Bouw

  Toegevoegd op 11-09-2020 door Maandag® Alkmaar

  ‘Junior Vergunningverlener Bouw (de; v; meervoud: junior vergunningverleners bouw): iemand die gek is op bouwtekeningen en afwisselende opdrachten'Als Junior Vergunningverlener Bouw behandel je (minder complexe) aanvragen, jij toetst de vergunningsaanvragen aan onder andere het Bouwbesluit en het bestemmingsplan. Daarnaast bewaak jij de procedures en de (wettelijke) termijnen. Jij stelt overeenkomsten, beschikkingen en conceptbesluiten op. Jouw sterke communicatieve vaardigheden komen goed...

  Maandag®
 • Bouwplantoetser

  Toegevoegd op 11-09-2020 door Maandag® Alkmaar

  Jij bent de Bouwplantoetser die complexe zaken tot in de puntjes uitpluist en helemaal eigen maakt!Als Bouwplantoester ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van de omgevingsvergunningen op het gebied van bouw. Jij behandelt aanvragen voor WABO- en andere bouw gerelateerde vergunningen en toetst reguliere en complexe zaken. De bouwplannen die je gaat toetsen, worden getoetst op wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, het bouwbesluit en overige relevante wetgeving. Jij bent de...

  Maandag®

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank