Interim Engineer Proces Automatisering

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amstelveen
 • Plaatsingsdatum: 01-03-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor onze opdrachtgever, actief in waterzuivering, zoeken wij een Engineer Proces Automatisering. Wil jij werken aan een langdurige opdracht (2 jaar) met kans op verlenging? Beschik jij over ruime kennis en ervaring in het automatiseren van processen in civieltechnische omgevingen? Dan komen wij graag met je in contact!

Achter de waterzuivering in Noord Holland zit een technische infrastructuur die zich maar moeilijk laat voorstellen. Vrijwel alle technieken worden aangewend om onze primaire taken te verrichten, meestal ondersteund door procesautomatisering.

In een team draag je zorg voor het beheren en in stand houden van de gebruikte SCADA en DCS systemen met de daarvoor gebruikte Windowsplatformen en netwerken. Je begeleidt een correcte overdracht van projecten naar de beheerfase middels onze procesafspraken. Je borgt de toestand van de systemen en ziet toe op het administratieve spoor.

Uurtarief: €65 all in

Gestelde eisen

De ideale kandidaat beschikt over: * MBO/HBO werk-denkniveau * Minimaal 10 jaar ervaring binnen procesautomatisering * 5 jaar ervaring in het automatiseren van afvalwaterinstallaties * Kennis van/ervaring in Modibus TCP/IP, RTU, DP en het koppelen van deze protocollen * Ruime kennis van * Schneider Modicon * Scada monitor PRO * Scada (citect Scada) * Scada WizCon * Datacommunicatie-netwerken * Minimaal 5 jaar ervaring in FAT, SAT en inbedrijfstelling * Ervaring met werken in een projectgroep * Communicatief vaardig in Nederlands (woord en geschrift)

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Teammanager planning

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  De Teammanager Planning is verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid en de uitvoering van planningsactiviteiten en afhandeling van storingsmeldingen. Hier stuur jij een team van ongeveer 14 medewerkers aan. De bedrijf is een internationale marktleider met meerdere locaties in Nederland. Jouw standplaats is Amsterdam.Jij bent continu in overleg met de afdeling werkvoorbereiding, technische dienst, transport en horecaondernemers om ervoor te zorgen dat iedereen op het juiste moment aan...

  Independent Recruiters
 • Accounting Specialist Cost Allocation

  Toegevoegd op 31-03-2021 door Independent Recruiters

  We are looking for an Accounting Specialist for an International Retail Company in Amsterdam.We are looking for an Accounting Specialist for an International Retail Company in Amsterdam.The Accounting Specialist will oversee and support Capex projects maintenance and financial closing. With guidance of the Omnichannel Business Analyst, you will be in close contact with the project managers of Omnichannel Store Development, Omnichannel Transformation and E-Commerce teams to support the...

  Independent Recruiters

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank