Acceptant/ Teamlead Zakelijke Verzekeringen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 12-05-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor de marktleider in specialistische verzekeringen voor de evenementen en filmbranche zijn wij op zoek naar een acceptant/ teamlead. Wil jij helpen deze club nog verder (internationaal) te laten groeien? Dan kun je in deze rol je ondernemende en creatieve drive zeker kwijt.

De organisatie bestaat nu uit 9 personen. Zij verzekeren evenementen, artiesten, muziektours, clubs, poppodia, films, series, documentaires. Binnen deze functie zal jij jouw ervaring en kennis delen, en gebruiken om de klanten zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen. Daarbij coach je ook collega's en ondersteun je ze waar nodig. Ook zul je helpen om deze business nog verder te laten groeien en kom je met initiatieven mbt nieuwe producten zodat ze steeds aansluiten op de behoeftes van de markt. Jij weet waar de prioriteiten liggen en kan snel schakelen om hierop in te spelen.

 • Opstellen van offertes;
 • Coördineren van de werkzaamheden binnen het team
 • Opmaken en aanvragen van polissen;
 • Adviezen geven aan klanten;
 • Contact met verzekeraars zowel in het binnen- als buitenland.
 • Meedenken over verdere groei en interne bedrijfsprocessen

Het salaris hangt af van de kennis en ervaring dat je meebrengt. Er is flexibiliteit qua thuis werken en op kantoor, waarbij het natuurlijk veel gezelliger is om hier ook samen met je collega's te zijn. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week, 4 dagen is mogelijk.

Een leuke arbeidsvoorwaarde zijn ook de relatiebezoeken waarbij je op een festival of evenementen je klanten kunt bezoeken.

Gestelde eisen

* Werkervaring binnen zakelijke verzekeringen; * Jij hebt de benodigde papieren; * Werken in een informele sfeer met korte, directe communicatielijnen spreekt jou aan; * Je neemt vooral veel humor en energie mee en deelt dit graag met je collega's; * Creativiteit; * Snel kunnen schakelen wanneer nodig.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Acceptant/ Teamlead Zakelijke Verzekeringen

  Toegevoegd op 28-04-2022 door Independent Recruiters

  Voor de marktleider in specialistische verzekeringen voor de evenementen en filmbranche zijn wij op zoek naar een acceptant/ teamlead. Wil jij helpen deze club nog verder (internationaal) te laten groeien? Dan kun je in deze rol je ondernemende en creatieve drive zeker kwijt. De organisatie bestaat nu uit 9 personen. Zij verzekeren evenementen, artiesten, muziektours, clubs, poppodia, films, series, documentaires. Binnen deze functie zal jij jouw ervaring en kennis delen, en gebruiken om de...

  Independent Recruiters

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank