Procestechnoloog (Jr.)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Heerhugowaard
 • Plaatsingsdatum: 29-01-2024
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij klaar om met jouw unieke bijdrage de titel ''Beste Kaas'' van zowel Nederland als Europa te blijven veroveren? Procestechnoloog gezocht die zich wil storten op het optimaliseren van de productieprocessen! Heb jij onlangs jouw diploma gehaald in Food Technology, Chemische Technologie of een andere technische richting? Is jouw passie procesverbetering en ben je vastberaden om hierin uit te blinken? Zie jij technische uitdagingen als een kans voor groei en ontwikkeling?

Samen met een toegewijd team van 90 collega's zetten jullie je dagelijks in voor de productie van een breed assortiment zuivelproducten, zowel onder eigen label als voor talloze private labels. Iedereen deelt dezelfde passie voor de producten die ze creëren en draagt bij aan een rijke geschiedenis van kazen.

De organisatie heeft regelmatig de eer mogen ontvangen van het winnen van prijzen voor de beste kaas in zowel de EU als Nederland. Echter, dit succes zou niet mogelijk zijn zonder de juiste investeringen in technologie en innovatie. De fabriek omvat maar liefst 40 verschillende processen en 30 verschillende recepturen, wat een schat aan mogelijkheden biedt om te optimaliseren!

Daarom ben ik op zoek naar een Procestechnoloog die gepassioneerd is over het initiëren en implementeren van projecten op het gebied van duurzaamheid, rendementsverbetering, efficiëntie en het verheffen van de kwaliteit naar nog hogere niveaus!

Verder zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • Je houdt je bezig met dagelijkse trouble-shooting en opzetten van Root Cause Analyses (RCA's);
 • Door de data en processen te analyseren en te kijken naar trends kom je tot verbeteringen;
 • Jij bent betrokken bij verschillende projecten tegelijk en je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, zoals productie, maintenance, laboratorium, R&D, het lokale projecten team, externe partijen en klanten.

Je komt direct bij de opdrachtgever op een jaarcontract met het doel dat dit wordt omgezet in onbepaalde tijd. Het salaris zit rond de €4000,- bruto per maand op basis van 38 uur en is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring!

Verder kan je rekening houden met:

 • 3% eindejaarsuitkering;
 • 10% bonus op basis van persoonlijke KPI's en bedrijfsdoelstellingen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen;
 • Zeer lage eigen bijdrage voor het pensioen (3,3% eigen bijdrage pensioen);
 • De mogelijkheid om jouw kennis te ontwikkelen d.m.v. het volgen van opleidingen en cursussen!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* Je bent pro actief, nieuwsgierig en pakt zelf het initiatief om informatie te achterhalen of oplossingen te onderzoeken! Doordat je verantwoordelijk bent voor het uitrollen van processen om vervolgens te onderzoeken naar verbeteringen, ben je veel bezig met het ophalen en analyseren van data. Dit vind jij leuk om te doen en bent echt date-driven! * Afgeronde Bachelor/Master in levensmiddelen of chemische technologie; * Ervaring met process engineering dat je hebt opgedaan via schoolprojecten of stage; * Kennis en ervaring met problem solving technieken en continuous improvement; * Kennis en ervaring met het verzamelen en verwerken van verschillende data bronnen; * Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels;

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Procestechnoloog (Jr.)

  Toegevoegd op 16-01-2024 door Independent Recruiters

  Ben jij klaar om met jouw unieke bijdrage de titel ''Beste Kaas'' van zowel Nederland als Europa te blijven veroveren? Procestechnoloog gezocht die zich wil storten op het optimaliseren van de productieprocessen! Heb jij onlangs jouw diploma gehaald in Food Technology, Chemische Technologie of een andere technische richting? Is jouw passie procesverbetering en ben je vastberaden om hierin uit te blinken? Zie jij technische uitdagingen als een kans voor groei en ontwikkeling?Samen met een...

  Independent Recruiters
 • Procestechnoloog (Jr.)

  Toegevoegd op 05-01-2024 door Independent Recruiters

  Ben jij klaar om met jouw unieke bijdrage de titel ''Beste Kaas'' van zowel Nederland als Europa te blijven veroveren? Procestechnoloog gezocht die zich wil storten op het optimaliseren van de productieprocessen! Heb jij onlangs jouw diploma gehaald in Food Technology, Chemische Technologie of een andere technische richting? Is jouw passie procesverbetering en ben je vastberaden om hierin uit te blinken? Zie jij technische uitdagingen als een kans voor groei en ontwikkeling?Samen met een...

  Independent Recruiters

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank