Accountmanager Overheid

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Alkmaar
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 11-10-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Het uiterste uit jezelf halen en werken in een organisatie waar alles bespreekbaar is & niets te gek is? Iedere werkdag mag een feestje zijn! Dat is ons motto bij Maandag® Alkmaar!

Als Accountmanager binnen de overheid begin je met het inventariseren van jouw werkgebied (Fysieke leefomgeving). Wie zijn de contactpersonen die jij graag wilt spreken? Vanuit koude acquisitie ben jij continue bezig het contact om te buigen naar een warme relatie. Je gaat met de opdrachtgevers, vanuit het Fysieke domein, persoonlijk in gesprek om het gezamenlijke doel te behalen. Dé perfecte match!

Hoe ga je dat doen?

Bellen, bellen en nog eens bellen. Dat is wat jij dagelijks doet om een persoonlijk gesprek in te plannen met jouw potentiële opdrachtgevers. Jouw nieuwe smartphone die je krijgt vanuit Maandag® is een verlengstuk van wie jij bent.

Vacatures, vacatures en nog een vacatures. Het is jouw doel om deze binnen te slepen. Je hebt te maken met vraag en aanbod vanuit de arbeidsmarkt. De vraag vanuit de opdrachtgever weet jij volledig te inventariseren, zodat de Recruiter, waar jij zeer intensief mee samenwerkt, de professionals weet te vinden.

Samen met de Recruiters uit jouw team heb je 1 doel; Dé perfecte match maken tussen opdrachtgever en de professional binnen de gemeenten en andere overheidsinstanties. Je bespreekt het profiel van de professional nauwkeurig met de opdrachtgever en je bereidt de professional goed voor op het sollicitatiegesprek. Als jullie doel bereikt is wordt het succes met het hele team gevierd, want jullie hebben samen een baan voor iemand gerealiseerd, hoe gaaf is dat?

Gestelde eisen

Maandag® zoekt een Accountmanager met een karakter welke gelijk staat aan energiek, daadkrachtig en grensverleggend. Iemand met een werkmentaliteit welke gelijk staat aan competitief, ondernemend en vastberaden. Een Accountmanager die vrolijk, open en optimistisch is. Voldoe jij aan onderstaande eisen, dan is het kat in het bakkie voor jou ;-)

 • HBO werk- en denkniveau 
 • Beschikbaar voor 40 uur per week
 • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Deinst niet terug voor koude acquisitie  
 • In het bezit van een rijbewijs B

Wat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een vast basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaald hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
 • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
 • Een surface (tablet van Microsoft) & Een smartphone
 • Een toffe Maandag® auto om je werk perfect uit te voeren (je mag er ook privé gebruik van maken)
 • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy (een eigen hotelkamer, ontbijt, lunch en diner zijn all-in)
 • Een team vol humoristische en vrolijke collega's


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 186 858

Informatie over Maandag® Alkmaar

Waarom bij Maandag® Alkmaar werken? We hebben een informele werk sfeer en helpen elkaar graag. Je werkt in een optimistisch en ondernemend team, waarbij een nuchtere instelling met een harde werkmentaliteit voorop staat! Daarnaast houden we ook van een potje tafeltennis, air hockey of tafelvoetbal (Ja ja we hebben alles!). We geven jou graag de vrijheid om op avontuurlijke wijze jouw doelstellingen en targets te behalen. Uiteraard is er ook ruimte voor het vieren van successen tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Maandag® Alkmaar
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Recruiter (Traineeship)

  Toegevoegd op 22-10-2021 door Independent Recruiters

  Voor een innovatief IT traineebedrijf in Alkmaar ben ik op zoek naar Recruitment Trainees! Deze organisatie biedt jou een compleet traineeship aan waarin jij persoonlijke begeleiding en verschillende trainingen krijgt aangeboden, met de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan als Recruiter. Jouw hoofdtaak is het werven van trainees op het gebied van Cyber Security, Data Analytics en Informatiemanagement.Heb jij je HBO-Bachelor of Master (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een...

  Independent Recruiters
 • Recruitment Consultant

  Toegevoegd op 11-10-2021 door Maandag® Alkmaar

  Onze professionals geven frisse energie aan belangrijk werk. In de rol als Recruitment Consultant is het jouw taak om er voor te zorgen dat jouw professionals de juiste match vinden met één van onze opdrachtgevers. De vrijheid om te experimenteren en dingen uit te proberen, die krijg je van ons in de functie van Recruitment Consultant! Maandag staat voor plezier en daarom vinden het belangrijk dat jij jouw werkzaamheden op je eigen manier kunt uitvoeren, mits je de gestelde doelen behaald....

  Maandag®
 • Recruiter Maandag® Alkmaar

  Toegevoegd op 11-10-2021 door Maandag® Alkmaar

  Een dag van een Recruiter bij Maandag Alkmaar® Wie kan een dag als Recruiter beter verwoorden dan een Recruiter van Maandag® Alkmaar zelf? Daarom laat ik graag mijn collega Raven in den Bosch aan het woord;  Mijn Accountmanagers en ik zijn een écht team! Continu zijn we bezig met het plaatsen van de geschikte professional bij de geschikte opdrachtgever.Heeft de accountmanager een nieuwe opdracht geregeld? Dan laat hij of zij naar mij dit zo snel mogelijk weten en verteld de eisen en wensen...

  Maandag®
 • Recruiter Sociaal domein

  Toegevoegd op 11-10-2021 door Maandag® Alkmaar

  Een brutaal mens heeft de halve wereld, maar een sociaal mens heeft de hele wereld! Binnen het Sociaal domein ben jij de Recruiter die sociaal is met een vleugje brutaliteit!Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor je eigen pool aan HBO/WO geschoolde professionals vanuit het sociale domein. Deze professionals vervullen de functie van bijvoorbeeld Wmo consulent, Jeugdconsulent of Klantmanager (natuurlijk nog veel meer). Jij krijgt de volledige vrijheid om op creatieve en originele manier...

  Maandag®
 • Accountmanager

  Toegevoegd op 11-10-2021 door Maandag® Alkmaar

  Winnen, verliezen is voor jou geen optie! Het uiterste uit jezelf halen en voor het resultaat gaan is voor jou niets nieuws. Kom werken bij Maandag® Alkmaar als Accountmanager!Werken als Accountmanager binnen de arbeidsbemiddeling houdt in dat je de vrijheid krijgt om je eigen netwerk aan opdrachtgevers te creëren binnen jouw vakgebied (Zorg, onderwijs of overheid). De ondernemer, de pionier in jou wilt het liefst dat alle ‘'potentiële'' opdrachtgevers jouw warme relaties worden. Daar moet je...

  Maandag®

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank