Zelfstandig COAX Monteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Werkzoeken.nl
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 18-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AlkmaarVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Alkmaar.
 • Allround dakdekker

  Vandaag geplaatst door Regiodienst Hoofdkantoor

  Jij gaat werken als dakdekker, dat met een leuk en gemotiveerd team. Naast bitumen en EPDM wil jij ook leren werken met andere typen daken en de afwerking hiervan. Naast veel werkervaring kan jij in de praktijk ook snel leren. Wanneer je op het dak bezig bent maakt het voor jou niet uit of je de afwerking doet of meters maakt als de kwaliteit maar goed is.

  Werkzoeken.nl
 • Lasser (exotische materialen)

  Vandaag geplaatst door Regiodienst Hoofdkantoor

  In de functie van Lasser werk je in deze met exotische materialen zoals, titaan, duplex en hastelloy. Je bent voornamelijk bezig met het lassen van silo's en tanken. Het gaat ook meer om leidingwerk dan plaat of constructiewerk. Hierbij werk je samen met een team van 11 enthousiaste collega's. De onderlinge sfeer is goed en waar er hard wordt gewerkt, wordt ook veel gelachen.

  Werkzoeken.nl
 • Mechanisch monteur

  Vandaag geplaatst door Regiodienst Hoofdkantoor

  Jij als mechanisch monteur weet alles van het sleutelwerk. Aandrijftechnieken, motoren, pompen, aggregaten en lagers hebben geen geheimen meer voor jou, jij kan overal mee aan de slag. Met hydrauliek en pneumatiek heb jij ook wel eens gewerkt en jij kan ook een beetje lassen ( mig/mag ,tig of elektrode). Deze kennis en kunde heb jij namelijk elke dag nodig tijdens werk. 

  Werkzoeken.nl
 • Walsmachinist

  Vandaag geplaatst door Regiodienst Hoofdkantoor

  Als walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg en ben je verantwoordelijk voor de verdichting van asfalt bij het aanleggen van nieuwe wegen of het uitvoeren van wegreparaties. Het bedrijfsklaar maken en bedienen van de wals hoort bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hou je je bezig met het schoonhouden van de wals en voer je het dagelijkse onderhoud uit.

  Werkzoeken.nl
 • Grondwerker

  Vandaag geplaatst door Regiodienst Hoofdkantoor

  Als grondwerker hou jij je bezig divers grondwerk in het midden van Noord-Holland. Je werkt in team verband met gezellige collega's. Het bedrijf bied je naast stabiliteit, een prettige werksfeer ook doorgroeimogelijkheden.Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten wordt er gekeken naar andere werkzaamheden binnen het bedrijf. De opdrachtgever is opzoek naar iemand die voor lange termijn wil werken bij het bedrijf, met zelfs zicht op indiensttreding!

  Werkzoeken.nl

AlkmaarVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Alkmaar

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Alkmaar? Op de AlkmaarVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AlkmaarVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank